It is currently Fri Aug 17, 2018 6:24 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Support and help has been moved to the new Lunapic Support Center



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Forum and BMPS
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 5:34 pm 
Active Member
User avatar

Joined: Fri Nov 24, 2006 4:17 pm
Posts: 49
Location: New England
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Two things, can't figure either one out. I'm on dialup, could that have anything to do with these?

:cry: In the forums when I hit REPLY - two out of three imes I wind up back at the forum index page.

:( Some of the gifs which work everywhere (in email, in WinExplorer) go flat when I load them. They don't animate, and show as bmps when I right-click on them.

This happens maybe a third of the time. Even reloading them doesn't work.

Is there a limit to number of layers or size? The one I'm thinking of right now has 36 or so layers and is under 70 kbs.

I'm uploading it to my server now and I'll see if it makes a difference taking it from the web.


Last edited by Rusty on Wed Nov 29, 2006 5:39 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 5:38 pm 
Site Admin

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Posts: 654
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I know that IE will flatten GIF images when you download them, sometimes.

Some image hosting sites will also flatten animated gifs. allyoucanupload.com doesn't support animations.

The Lunapic editor will only support 30 frames of animation.


Top
 Profile  
 
 Post subject: One down...
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 5:41 pm 
Active Member
User avatar

Joined: Fri Nov 24, 2006 4:17 pm
Posts: 49
Location: New England
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
admin wrote:
The Lunapic editor will only support 30 frames of animation.


AHA!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 29, 2006 6:50 pm 
Site Admin

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Posts: 654
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Quote:
Crying or Very sad In the forums when I hit REPLY - two out of three imes I wind up back at the forum index page.


Ahh. I think I figured this one out.

Some people were coming to the URL forum.lunapic.com/forum/ and others
were using the correct URL http://www.lunapic.com/forum/

This has been fixed now.. so, if you have any bookmarks to the forum, make sure they use www.

thanks.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
LunaPic was Built in Marietta, PA
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group