It is currently Wed Jun 20, 2018 8:37 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Support and help has been moved to the new Lunapic Support Center



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Broken Links
PostPosted: Mon Dec 07, 2009 10:09 am 
Newbie
User avatar

Joined: Sat May 09, 2009 4:21 pm
Posts: 1
Location: Florida
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I actually just noticed this like 2-3 days ago. I can press a link, like right now I can press the button to go back to Bug Reports, but, Lunapic will tell me the page doesn't exist, even though I was just there. The only links that work are when I'm going into a board, making a thread/post or viewing a post, basically the basics of moving around the forum. Like, I can press Lunapics banner and Continue editing, but, like View new posts and View your posts, etc, don't seem to be working or when I try to press a lunapic link another member posted it always tells me Error- This page does not exist. In big red bold letters, like, when I'm pressing the link to view a members profile it tells me this.. Its kinda mixed links that have errors and stuff.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Broken Links
PostPosted: Mon Dec 07, 2009 12:27 pm 
Site Admin

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Posts: 654
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Sorry about that, it's fixed now.

We were fixing some things regarding contacting members.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
cron
LunaPic was Built in Marietta, PA
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group