LunaPic
https://www.lunapic.com/forum/

Why Animation stop working when I get the code ???
https://www.lunapic.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=8209
Page 1 of 1

Author:  destiny moon [ Mon Apr 04, 2011 10:44 am ]
Post subject:  Why Animation stop working when I get the code ???

Can anybody tell me why when i do any animation on an image and when I get the code to make the comment, will be and image with no animation ??????? In other word animation will notworking ????? thank you for you help :( :(

Author:  Angelkisses [ Tue Apr 05, 2011 4:11 am ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

destiny moon wrote:
Can anybody tell me why when i do any animation on an image and when I get the code to make the comment, will be and image with no animation ??????? In other word animation will notworking ????? thank you for you help :( :(

before you are copying the code are you making sure that you when upload the graphic and you animate it are you making sure it's animated before you get your code...and inpluse the site that you are going too using the code do they except the gif format animated images...I have no other idea on what else it could be..

Author:  ScorpionX-2 [ Tue Apr 05, 2011 10:03 am ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

Angelkisses wrote:
destiny moon wrote:
Can anybody tell me why when i do any animation on an image and when I get the code to make the comment, will be and image with no animation ??????? In other word animation will notworking ????? thank you for you help :( :(

before you are copying the code are you making sure that you when upload the graphic and you animate it are you making sure it's animated before you get your code...and inpluse the site that you are going too using the code do they except the gif format animated images...I have no other idea on what else it could be..

can you show me some stuff on lunapic. i dont know everything about it but show me stuff idk what to do.

Author:  Angelkisses [ Tue Apr 05, 2011 1:12 pm ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

ScorpionX-2 wrote:
Angelkisses wrote:
destiny moon wrote:
Can anybody tell me why when i do any animation on an image and when I get the code to make the comment, will be and image with no animation ??????? In other word animation will notworking ????? thank you for you help :( :(

before you are copying the code are you making sure that you when upload the graphic and you animate it are you making sure it's animated before you get your code...and inpluse the site that you are going too using the code do they except the gif format animated images...I have no other idea on what else it could be..

can you show me some stuff on lunapic. i dont know everything about it but show me stuff idk what to do.

what stuff you don't know how to do ..on here I don't know everything either on here but I do try to help maybe I can help you what you need help on that you don't have no clue on what to do..

Author:  Xman darkness [ Mon Jun 20, 2011 6:23 pm ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

Its doing the same with me and i dont know how to fix it

Author:  Xman darkness [ Mon Jun 20, 2011 6:29 pm ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

I need help with the same problem. The animation wont work and i dont know how to fix it.

Author:  Angelkisses [ Wed Jun 22, 2011 1:08 am ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

Xman darkness wrote:
I need help with the same problem. The animation wont work and i dont know how to fix it.

what site are you using if you are using imageshack yeah it will just only turn to one frame cause imageshack has change there rules ...on the animations have to pay for it on imageshack

so far tinypic.com or ...
and photobucket.com do hope this will solve the problem...

Author:  Xman darkness [ Wed Jun 22, 2011 2:08 am ]
Post subject:  Re: Why Animation stop working when I get the code ???

Its when i click on the code then copy it and paste it to the website Cmrpg.com. The animation used to work when copied and pasted the web address when i clicked on code. Now its not working anymore and i know its not the website i put it on because i have one animation on there still working but every time i do a new one it dosent. im so confused on this

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/