It is currently Fri Jul 25, 2014 11:08 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Having a problem?
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 12:09 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Let us know.

We try to fix bugs within a few days.

What kind of problem are you having?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 4:07 am 
Artist
User avatar

Joined: Fri Oct 27, 2006 4:15 am
Cash on hand:
1,000.00 LunaPic Points

Posts: 167
Location: USA
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Well if i copy n e Animated Image 2 n e Blank Image den its not Animated n e more!!! i dunno y!!! & da Pic iz kinda Weird!!! Dunno y!!! :(


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Oct 30, 2006 11:34 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Is that in the paste from clipboard command? Or some other command?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 12:25 am 
Pro
User avatar

Joined: Mon Oct 30, 2006 9:49 pm
Cash on hand:
622.10 LunaPic Points

Posts: 491
Location: south carolina
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
i'm tring to put 2 images togather

i put an non-antimation image on the copy to clip beard then i try pastein' it to an amimation image .it looks fine in the pre-view but when i apply
it dosen't look like the way it did inthe preview

i guess thats a bug not sure


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Oct 31, 2006 10:45 pm 
Pro
User avatar

Joined: Mon Oct 30, 2006 9:49 pm
Cash on hand:
622.10 LunaPic Points

Posts: 491
Location: south carolina
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
the web site ain't workin!!!!everything i'vr tryed to do wont work .even things i did befor

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 9:09 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Uhm, can you be more specific? Everything seems to be working for me.

It may be a specific server having problems.. What's the URL ie: www12.blibs.com ?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 3:30 pm 
Pro
User avatar

Joined: Mon Oct 30, 2006 9:49 pm
Cash on hand:
622.10 LunaPic Points

Posts: 491
Location: south carolina
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
admin wrote:
Is that in the paste from clipboard command? Or some other command?

clipboard

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 3:37 pm 
Pro
User avatar

Joined: Mon Oct 30, 2006 9:49 pm
Cash on hand:
622.10 LunaPic Points

Posts: 491
Location: south carolina
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
admin wrote:
Uhm, can you be more specific? Everything seems to be working for me.

It may be a specific server having problems.. What's the URL ie: www12.blibs.com ?


it wasn't workin around 9-9:30 ET time last night but around 12 ET time it startied workin again.

what happened is i was workin on a image then the next thing i knew the image disappared without me doin anything .then i went to use the paint bucket tool with a cut out heart no color just blank.clicked in the middle of the heart and it only filled up on part of the heart and when i tryed to do it again to fill up the rest of it it wouldn't do it

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Nov 01, 2006 8:34 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I fixed the upload problem on the homepage. sorry about that.

Paste doesn't support animated images yet.


Top
 Profile  
 
 Post subject: ah`
PostPosted: Wed Nov 08, 2006 7:23 pm 
Active Member
User avatar

Joined: Wed Nov 08, 2006 7:09 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 5
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I keep on making glitters, then I undo the glitter and reglitter it (trying out new colors) and it says that it only works on unanimated images so I flatten it and it says it isnt animated. AAAHHH


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Nov 17, 2006 7:12 am 
Active Member
User avatar

Joined: Fri Nov 17, 2006 6:57 am
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 69
Location: Argentina
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Since yesterday im trying to add a text on my image.. but when i want to drag it in position... i cant see my pic, theres just an empty space there..
Whats wrong..?

ty :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Having a problem?
PostPosted: Thu Jun 19, 2008 10:36 pm 
Newbie

Joined: Wed Mar 26, 2008 8:16 pm
Cash on hand:
502.00 LunaPic Points

Posts: 4
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
yea
it my pics wont upload on myspace

and i made it like 5kb and it still wont work
and im about to lose all my buddies to:(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Having a problem?
PostPosted: Thu Jul 03, 2008 2:31 pm 
Active Member
User avatar

Joined: Mon Apr 21, 2008 3:23 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 45
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
PaintBox

I have tried to use paint box numerous times and it doesnt seem to be working...There is only ever a plain white box with the tools on the left...I can mess about like a normal pain however i can not see my image there...I have tried everything even when it says it's opening a sample :'( I really want to use the smudge tool as i dont have access to it anywhere :'(

Do i need flash to use the painbox?

Thanks for taking the time...please help asap

xxx

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Having a problem?
PostPosted: Sat Jul 19, 2008 4:30 pm 
Newbie

Joined: Sat Jul 19, 2008 3:57 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
yes. lunapic slideshow doesn't work. :(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Having a problem?
PostPosted: Tue Jan 20, 2009 9:05 am 
Newbie

Joined: Wed Jan 02, 2008 9:27 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 4
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Since last nite I've been having problems uploading pics so I gave up and then I tried this morning and when you try to upload a pic it lets you browse and choose what you want but after it uploads there is nothing there..so I tried just opening a blank white page and it worked and then I opened up the paste on image thingy to bring up the pic that I wanted to work on and swapped it with my clipboard image and went to text and I clicked onto upload new font and picked the one that I want and the next thing I knew there was no pic there at all to work with..

please help asap...I'm getting so frustrated and I love this site and this is the only site that I use..

Thanks, Nikki


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 18 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group