It is currently Mon Sep 22, 2014 8:22 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next
Author Message
PostPosted: Fri Jan 23, 2009 2:17 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Hi all,

I just performed some major server upgrades last night. This will allow for some cool new effects in the future.

For now, I want to make sure everything on the site is working. Please report here if you have any /new/ issues
with any of the features.

Current issues:
Liquid Resize Preview Broken: FIXED
Some animations not repeating: some fixed. let me know if you find others.
Blend Images: FIXED

I'll try to keep you updated

-dave

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 12:21 pm 
Active Member
User avatar

Joined: Sun Jul 27, 2008 1:03 am
Cash on hand:
5.10 LunaPic Points

Posts: 40
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I will you know.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 9:43 pm 
Active Member

Joined: Sun Aug 03, 2008 9:20 pm
Cash on hand:
276.00 LunaPic Points

Posts: 5
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I'm still having 'hang time' problems today. I've done everything Microsoft has told me to, and nothing works, my system just freezes up. Is there any fix for me, are other people having this same problems?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jan 28, 2009 10:06 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Yeah, been doing some more updates today. I've been tracking down some hang time problems as well.

A few tips:

If the site is hanging, save your work, close your browser, and then come back to the site.
(lunapic has 30 servers, and one of them is usually overloaded. If you reset your session, you should get as faster one)

Help -> Ad Trouble
(turns off ads, today the ad server was a bit slow too)

Don't double click links or try to refresh, it may make things worse.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 01, 2009 1:31 pm 
Newbie

Joined: Sun Feb 01, 2009 1:25 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Hi. I tried to create a slideshow with 7 images about 2 hours ago. It shows all 7 images uploaded when I go to the "edit" function, but when the slideshow runs, it only shows the first 3 of them. I have tried re-doing it a number of times now, but it keeps doing the same thing. Can you help me? --Maggie Oakland


Attachments:
File comment: I think this is the slideshow as it is now: should have 7 images but only shows three.
DaveSlides.gif
DaveSlides.gif [ 234.02 KiB | Viewed 9241 times ]
Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Feb 01, 2009 2:49 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I see 7 frames. I'm guessing it's not fully loading for you?

Use Animation -> Edit Animation Settings to see all the frames.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 3:04 pm 
Newbie
User avatar

Joined: Sun Dec 09, 2007 12:54 am
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 3
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
When I try to change color on my picture with the crop/scissors icon and I try to outline the parts a want colored it has this little icon that wont let me edit and when I start moving my mouse lines go everywhere on the pic please fix it back to normal


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 02, 2009 4:14 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Oh thanks for pointing that out. The Magic Wand update messed up the scissors. It's all fixed now.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 12:07 am 
Newbie

Joined: Mon Feb 23, 2009 12:03 am
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
i cannot upload a picture. I select the file, then click the upload now button and nothing happens, then on top of the screen it says error: please upload a file. I have done it now like 6 times and it just won't upload. I even selected different pictures to upload, and still nothing???????

_________________
Meg


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Feb 23, 2009 11:21 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Sorry, that was a bug that affected a limited number of users last night. it's been fixed. thanks for letting me know!

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 01, 2009 9:57 am 
Newbie

Joined: Sat Nov 03, 2007 9:28 pm
Cash on hand:
9.00 LunaPic Points

Posts: 4
Location: massachusetts
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
cannot upload any photos at all?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 22, 2009 7:01 pm 
Newbie

Joined: Sun Mar 22, 2009 6:57 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I can't use the cosmetic surgery tool. It won't let me make the box thing I need.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Mar 22, 2009 11:36 pm 
Pro
User avatar

Joined: Tue Jul 24, 2007 3:23 am
Cash on hand:
3,582.10 LunaPic Points

Bank:
3,000.60 LunaPic Points

Posts: 1249
Invitations sent: 1
Successful invitations: 0
I just tried it out on the cosmetic surgery tool and it works for me...try it again...and see if it works for ya..


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Mar 23, 2009 9:10 pm 
Newbie

Joined: Wed Jan 02, 2008 9:27 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 4
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Please help I've been getting this same message since lastnite..and I have tried uploaded alot of times, even tried using diff pics and its still not working...thanks, nikki

Error: Please upload a file to begin.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Mar 24, 2009 1:31 am 
Pro
User avatar

Joined: Tue Jul 24, 2007 3:23 am
Cash on hand:
3,582.10 LunaPic Points

Bank:
3,000.60 LunaPic Points

Posts: 1249
Invitations sent: 1
Successful invitations: 0
nikkivb wrote:
Please help I've been getting this same message since lastnite..and I have tried uploaded alot of times, even tried using diff pics and its still not working...thanks, nikki

Error: Please upload a file to begin.
I just uploaded a pictures seems to be working now I don't know what else could be the problem try to refresh the page and upload again or you can go to file and click on close file and upload the picture that you want to upload..hope this helps you out...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 33 posts ]  Go to page 1, 2, 3  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group