It is currently Mon Oct 20, 2014 5:21 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Apply text
PostPosted: Fri Dec 15, 2006 7:56 am 
Active Member
User avatar

Joined: Fri Dec 15, 2006 7:48 am
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 5
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I am starting a new thread even though there is a existing one because I don't think the issue has been dealt with.

When you go to add text to an image, all is well with the preview and such until you click the apply text button. The text that was so careful chosen and placed does not appear on the finished picture. It was working properly less than 24 hours ago but at the present time it doesn't work at all at either site.

This is an awesome site that you have and I refer people frequently.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Dec 15, 2006 1:49 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Can you give me details as to what you were trying? Weird characters? Animated clipboard? What options were you using?

Apply text is still working for most people.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Apply Text
PostPosted: Tue Dec 19, 2006 2:56 pm 
Newbie

Joined: Tue Dec 19, 2006 2:50 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Location: Arizona
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I'm having the same problem. It won't let me apply text :cry: Hopefully you can fix it before Christmas I've been using the editor to post Christmas cards on people's myspace. And I'm saving the best for last for my closest


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 20, 2006 2:40 pm 
Newbie

Joined: Wed Dec 20, 2006 2:31 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
(clip - nothing wrong with pic)

thats the pic i've been trying to put text on and it wont work.
Same with all the other pics ive been using.
i've been using this site for a long time now and this is the first time i experienced this.

I started experiencing this yesterday. where it only let me put on word on it. i'm getting frustrated =[


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Dec 20, 2006 9:19 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I have no problem putting text on it.

Can you give me more details on what type of text your trying? Are you trying a certain color? A certain pattern? There are a few things that could mess it up.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 28, 2006 4:06 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I've added a warning for a common error people do with adding text.

Make sure you position the text on the image before applying.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jan 19, 2007 7:38 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I've also fixed a problem with the applied text not showing. This happened when certain colors were used in the border.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group