It is currently Fri Nov 21, 2014 12:28 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sat Nov 12, 2011 8:57 pm 
Newbie

Joined: Thu Dec 11, 2008 4:17 pm
Cash on hand:
35.70 LunaPic Points

Posts: 2
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I don't know if it is a problem with my computer or Lunapic.

A certain image will not load. I keep getting this message:


"Bad Request

Your browser sent a request that this server could not understand.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at www308.lunapic.com Port 80"

It's a regular jpeg image. Large 1280x800. 794 KB I changed the Max image
size to accommodate the dimensions but it won't load. I have previously downloaded
images of this size with no problems.

Is this a normal occurrence?

TIA


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat Nov 12, 2011 9:29 pm 
Newbie

Joined: Thu Dec 11, 2008 4:17 pm
Cash on hand:
35.70 LunaPic Points

Posts: 2
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Never mind.

I tried uploading it to another site with the same problem.

So, apparently it is a corrupted image file.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group