It is currently Fri Apr 18, 2014 7:26 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Animation problems.
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:10 pm 
Newbie

Joined: Tue Jul 24, 2007 5:07 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 2
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I don't get it. I can upload 2 photos such as one duck eye open, then the second duck eye shut.

On the page it does NOT show the animation, but when i open it, it does.

Whenever i put it on a hosting program, (after saving it to my server) it does NOT appear animated.

Why? :?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Animation problems.
PostPosted: Tue Jul 24, 2007 5:13 pm 
Newbie

Joined: Tue Jul 24, 2007 5:07 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 2
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Oh yeah, with any other animation i do, i have no problem. Just with this.

Could it be that the pictures are saved as GIF to begin with?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group