It is currently Tue Oct 21, 2014 8:07 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 20, 2008 11:00 pm 
Newbie

Joined: Wed Aug 20, 2008 10:51 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 1
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Hi. I have a site on this free site builder, and I saw other people's sites and they also use lunapic.

When i use it, i save it and paste it onto my site, and it stays there. but when some other people use it, sometimes after a few hours, it says 'lunapic' 'no direct linking'..... why does this happen??

please explain why and how it happens and how i can prevent this from happening to me. thank u for your time! :D


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 21, 2008 8:59 am 
Site Admin
User avatar

Joined: Thu Oct 26, 2006 3:42 pm
Cash on hand:
1,041.30 LunaPic Points

Bank:
1,812.30 LunaPic Points

Posts: 652
Location: filming on location
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
Use the "Host" link. Otherwise, don't link to images directly in the editor.

_________________
Keep up with the lasted features and updates on lunapic:
Follow us on Twitter :: Facebook :: MySpace :: Tumblr

LunaPic Admin - - Dave

http://lunapic.com

Image


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group