It is currently Fri Aug 22, 2014 11:37 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Discussion forums have moved to the new Lunapic Community on Facebook



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 2:47 pm 
Newbie
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2008 2:39 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 2
Location: Why do you wanna know? z0mFg, gtf away from me you pedo!!!
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
I made a userbar on gimp and now I wanna add a 1 pixel boarder to it. I can upload it. But when I click any tools it replaces it with a sample image??? How can I fix this???

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Aug 13, 2008 5:24 pm 
Newbie
User avatar

Joined: Wed Aug 13, 2008 2:39 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 2
Location: Why do you wanna know? z0mFg, gtf away from me you pedo!!!
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
bump, please help

_________________
Image


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 2:42 pm 
Active Member
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2008 2:01 pm
Cash on hand:
0.00 LunaPic Points

Posts: 9
Invitations sent: 0
Successful invitations: 0
what color do you want it?
IrishDragon1234 wrote:
I made a userbar on gimp and now I wanna add a 1 pixel boarder to it. I can upload it. But when I click any tools it replaces it with a sample image??? How can I fix this???

_________________
http://s305.photobucket.com/albums/nn217/harina94/?action=view&current=cheese041better.jpg


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group